BASIL 15ML

175.00 lei

BASIL-Natura picantă, dar totuși ierboasa a Busuiocului, îl face un ulei versatil care poate fi folosit pentru a sustine concentrarea și vigilența sau pentru a adăuga un pic mai mult aromă în timpul gătitului.

1 in stock

Compare

Description

Descriere
Uleiul de Busuioc are o aromă caldă, condimentată, dar totodată ierbacee, conferind calm și stabilitate. Uleiul de Busuioc asigură beneficii extraordinare pentru minte și corp, datorită conținutului său ridicat de linalool, care îl face ideal pentru reducerea stărilor de tensiune, dacă este aplicat pe tâmple și pe ceafă. Utilizat frecvent la gătit, uleiul de Busuioc dă o aromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor.

Beneficii primare
Induce o stare de calm și vigilență.
Conferă o aromă proaspătă de ierburi diferitelor feluri de mâncare.

Utilizări
Adaugă-l la rețetele tale italienești preferate, pentru un gust revigorant.
Combină-l cu uleiurile esențiale de Mușcată și Portocală sălbatică, pentru un masaj aromatic care binedispune.
Indicații de utilizare
Difuzare:Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uz extern:
Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtator.
Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtator.
Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtator.

Descriere aromatică
cald, condimentat, cu aromă de ierburi
Metodă de extragere
Distilare cu aburi
Partea plantei
Frunză

Constituenți principali
Linalool
Portia de servire: 1 picatura
Un flacon de 15 ml: contine 85 picaturi
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Precauții
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASIL 15ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *